حامیان

اولین کارگاه آموزشی ملی محاسبات نرم و سیستم ‌های هوشمند

اولین کارگاه آموزشی ملی محاسبات نرم و سیستم ‌های هوشمند در تاریخ ۵ و ۶ خرداد ماه ۱۳۹۰ توسط نجمن سیستمهای هوشمند ایران با همکاری گروه های برق و کامپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

برخی عناوین سخنرانی:

– مدل سازی نایقینی در یادگیری مفاهیم                                             -آشنایی با نظریه شواهد دمپستر-شفر و توسعه فازی آن

-تحلیل محیط های هوشمند از دیدگاه قوم نگاری                                -طبقه بندی سیستم های چند عاملی بر اساس عدم قطعیت از دیدگاه محاسبات نرم

-رهیافتی نوین برای بهینه سازی توزیع شده                                       -حل مشکل نفرین ابعاد در سیستم های فازی

-ترکیب اطلاعات سنسوری: اصول، کاربردها و زمینه های تحقیقاتی     -محاسبات نرم و سیستم های تکاملی

-آیندهمحاسبات نرم                                                                          -آمار و احتمالات فازی

با گرامیداشت یاد پروفسور کارولوکس، اولین کارگاه آموزشی ملی محاسبات نرم و سیستم‌های هوشمند در تاریخ ۵ و ۶ خرداد ماه سال ۱۳۹۰ توسط انجمن سیستم‌های هوشمند ایران و مرکز پژوهشی تحقیقات کاربردی در محاسبات نرم و سیستم‌های هوشمند با همکاری گروه‌های برق و کتمپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
همان‌گونه که مستحضز هستید، با توجه به ابعاد گسترده صنعتی و علمی سیستم‌های هوشمند، امروزه صنایع بزرگ جهان، سرمایه‌گذاری و تمرکز ویژه‌ای به تحقیقات کاربردی در این زمینه نموده‌اند. از این‌رو، یکی از اهداف اساسی این کارگاه ملی، معرفی علم محاسبات نرم و سیستم‌های هوشمند به متخصصان صنعت و ترویج آن در صنایع مختلف ایران به منظور افزایش دانش و خودکفایی ملی است. در این کارگاه آموزشی، از برجسته‌ترین اساتید داخل و خارج از کشور در زمینه محاسبات نرم و سیستم‌های هوشمند دعوت شده است که تعدادی از این اساتید معرفی می‌شوند:

http://isssi.ir/Files/1001/User/Pix/poster.jpg

* دکتر محمد باقر منهاج، استاد دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
* دکتر بهزاد مشیری، استاد دانشکده برق دانشگاه تهران
* دکتر محمد رضا اکبرزاده توتونچی، استاد گروه‌های مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد
* دکتر بابک نجار اعرابی،  دانشیار دانشکده برق دانشگاه تهران
* دکتر اوکیای کایناک، استاد دانشکده برق و الکترونیک دانشگاه بوگازیچی ترکیه
* دکتر سید محمود طاهری، دانشیار دانشکده ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد
* دکتر محمد تشنه لب، دانشیار دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
* دکتر امیلیا نرسیسیانس، استادیار دانشکده علوم‏اجتماعی دانشگاه تهران

همچنین گواهی شرکت در این دوره تخصصی به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

نگاهی به کاربرد های صنعتی محاسبات نرم و سیستم های هوشمند:

رباتیک، اتوماسیون، طراحی، مدلسازی و تحلیل سیستمها، کنترل فرایندها، بهینه سازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیریت، پردازش سیگنال، پیش بینی و تحلیل سریهای زمانی، داده کاوی و مهندسی دانش، یادگیری ماشین، تشخیص الگو، بینایی ماشین، آشکارسازی و تشخیص عیب خودکار، قابلیت اطمینان و کاربرد گسترده در صنایع مختلف از جمله صنایع کشاورزی، برق، مخابرات، گاز و خودرو سازی.

در پایان ضمن استقبال از هرگونه پیشنهاد همکاری از جانب صنعت شامل حمایت مالی، شرکت متخصصان صنعت در اینکارگاه و برپایی غرفه در نمایشگاه تخصصی در زمینه سیستم‌های هوشمند، جهت تشویق مشارکت متخصصین صنعت، تخفیف ۲۰% برای ثبت نام گروهی در نظر گرفته خواهد شد.

اطلاعات بیشتر در wscis.isssi.ir