حامیان

درباره انجمن

آشنایی با انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران (IAEEE)

انجمن مهندسین برق و الکترونیک با ۶ هزار عضو ایرانی ،یکی ازتشکلهای علمی – تخصصی ایران است که از تابستان سال ۱۳۷۰ با عضویت برجسته ترین مدیران و متخصصان صنعت برق و الکترونیک کار می کند .این انجمن که جزو تشکلها و سازمانهای غیر دولتی ایران به شمار می آید دارای توان علمی ،مدیریتی و تخصصی بالایی است که قابلیت خاصی برای الگو بودن سایر تشکلهای علمی ، ، صنفی ، و حرفه ای می تواند داشته باشد .

از ابتدای شکل گیری این انجمن ،اهداف خاصی از سوی هیات مدیره واعضای آن دنبال شده که اهم این هدفها را می توان برقراری ارتباط بین مهندسان برق و الکترونیک و ایجاد رابطه بین محیطهای دانشگاهی ،تحقیقاتی و صنعتی به منظور انتقال دستاوردهای علمی و پژوهشی به صنعت کشور و استفاده از تجربیات ،نو آوریها و ارایه مشکلات صنعت برق به دانشگاهها و مراکز تحقیقانی … اعلام کرد . از آن گذشته با توجه به اینکه انجمن مهندسین برق و الکترونیک اهداف علمی و تحقیقاتی دارد ، در جهت ارائه خط مشی های علمی ،فنی و صنعتی به مهندسان و مدیران صنایع برق و الکترونیک و پر کردن خلاء نظام کارشناسی کشور در این رشته و ارتقای سطح علمی ،فرهنگی ، فنی و اقتصادی مهندسان برق و الکترونیک و برقراری ارتباط عمیق و دقیق تر بین اعضاء و … حرکت می کند .در همان حال نقد و ارزیابی برنامه ها و سیاستهای علمی ، تحقیقاتی و صنعتی کشور در زمینه صنایع برق و الکترونیک و ایجاد زمینه برای تبادل آرای مفید بین مهندسان و ترجمه و انتشار آخرین مقالات علمی در زمینه برق و الکترونیک از مجلات علمی و مهندسی جهان از دیگر اهداف این انجمن به شمار می رود . در حال حاضر انجمن مهندسین برق و الکترونیک دارای چندین کمیته مطالعاتی ، شامل کمیته مطالعات برق و کمیته مطالعات الکترونیک به عنوان کمیته های اصلی و چندین کمیته دیگر به عنوان کمیته های فرعی است . هدف اصلی انجمن – همانگونه که اشاره شد – تعمیق ارتباط هر چه بیشتر بین مهندسان برق و الکترونیک در کشور و پیشیرد مسایل مطالعاتی و پژوهشی برق و الکترونیک در ایران است . با توجه به این مساله و به منظور ارتقاء سطح علمی ، فارغ التحصیلان و دانشجویان این رشته ها ، سخنرانی های علمی متعدد و دوره های آموزشی و … ترتیب داده و از طریق همکاری با صنایع (بخصوص صنعت برق ) قصد دارد پل ارتباطی بین دانشگاهیان واستادان با صنعت برق کشور برقرار کند .

انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران که با مجوز رسمی وزارت علوم ، تحقیقاتی و فن آوری فعالیت میکند یکی از اهداف خود را به تماس و ایجاد ارتباط با دانشجویان مهندسی در کشور قرار داده و این دانشجویان را که در داخل کشور تحصیل و مطالعه می کنند جهت دهی علمی کرده و آنان را در انجام دادن پروژه های تحقیقاتی بخصوص در سطوح فوق لیسانس و دکترا یاری می کند . بدین ترتیب این انجمن ، محلی برای تربیت نیروی انسانی جهت مدیریت طرح ریزی ، تصمیم گیری و … در صنعت برق و سایر صنایع وابسته است .

انجمن مهندسین برق والکترونیک شاخه خوزستان

این انجمن در سال ۱۳۸۱ با تلاش و همکاری تعدادی از مهندسان برق و اعضای هیئت علمی دانشگاه و مدیران ارگانها و صنایع تاسیس گردید.از آنجا که منطقه خوزستان با داشتن منابع فراوان مادی و انسانی پتانسیل بسیار بالایی برای همکاریهای گروهی را دارد این انجمن وظیفه خود می داند با اطلاع رسانی و حمایت از مهندسان و علاقه مندان صنعت برق گامی در جهت رشد و اعتلای میهن عزیز برداشته باشد.

استان خوزستان با دارا بودن منابع فراوان انرژی از قبیل آب ، برق ، نفت و گاز همواره محل رشد صنایع و فناوری های گوناگون و در عرصه‌های مختلف بوده است. صنعت برق نیز در این استان  دارای قدمت طولانی می باشد بنحوی که تاریخ استفاده از برق در خوزستان مربوط به اکتشاف نخستین حوزه‌های نفتی در سالهای قبل از ۱۳۰۰ شمسی می‌باشد و یکی از مناطق پیشتاز در کشور محسوب می‌گردد.
دهها سال است که سازمانها ، شرکتها ، کارخانجات مختلف دولتی و خصوصی در این استان به فعالیت و خدمت به کشور مشغول می‌باشند. و در طی همین مدت مراکز آموزشی و پژوهشی ارزشمندی نیز جهت تربیت نیروی انسانی در خوزستان شکل یافته اند.
بنابراین مجموعه افراد مرتبط با صنعت برق با در نظر گرفتن سازمانهای مختلف فعال در زمینه صنایع آب و برق ، نفت، گاز و پتروشیمی، کشاورزی ، فولاد و دیگر صنایع کوچک و بزرگ، و مؤسسات آموزشی ، یک مجموعه بالفعل و ارزشمند در استان می‌باشد.

(IAEEE) آشنایی با انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران

انجمن مهندسین برق و الکترونیک با ۶ هزار عضو ایرانی ،یکی ازتشکلهای علمی تخصصی ایران است که از تابستان سال ۱۳۷۰ با عضویت برجسته ترین مدیران و متخصصان صنعت برق و الکترونیک کار می کند .این انجمن که جزو تشکلها و سازمانهای غیر دولتی ایران به شمار می آید دارای توان علمی ،مدیریتی و تخصصی بالایی است که قابلیت خاصی برای الگو بودن سایر تشکلهای علمی ، ، صنفی ، و حرفه ای می تواند داشته باشد .

از ابتدای شکل گیری این انجمن ،اهداف خاصی از سوی هیات مدیره واعضای آن دنبال شده که اهم این هدفها را می توان برقراری ارتباط بین مهندسان برق و الکترونیک و ایجاد رابطه بین محیطهای دانشگاهی ،تحقیقاتی و صنعتی به منظور انتقال دستاوردهای علمی و پژوهشی به صنعت کشور و استفاده از تجربیات ،نو آوریها و ارایه مشکلات صنعت برق به دانشگاهها و مراکز تحقیقانی اعلام کرد . از آن گذشته با توجه به اینکه انجمن مهندسین برق و الکترونیک اهداف علمی و تحقیقاتی دارد ، در جهت ارائه خط مشی های علمی ،فنی و صنعتی به مهندسان و مدیران صنایع برق و الکترونیک و پر کردن خلاء نظام کارشناسی کشور در این رشته و ارتقای سطح علمی ،فرهنگی ، فنی و اقتصادی مهندسان برق و الکترونیک و برقراری ارتباط عمیق و دقیق تر بین اعضاء و حرکت می کند .در همان حال نقد و ارزیابی برنامه ها و سیاستهای علمی ، تحقیقاتی و صنعتی کشور در زمینه صنایع برق و الکترونیک و ایجاد زمینه برای تبادل آرای مفید بین مهندسان و ترجمه و انتشار آخرین مقالات علمی در زمینه برق و الکترونیک از مجلات علمی و مهندسی جهان از دیگر اهداف این انجمن به شمار می رود . در حال حاضر انجمن مهندسین برق و الکترونیک دارای چندین کمیته مطالعاتی ، شامل کمیته مطالعات برق و کمیته مطالعات الکترونیک به عنوان کمیته های اصلی و چندین کمیته دیگر به عنوان کمیته های فرعی است . هدف اصلی انجمن همانگونه که اشاره شد تعمیق ارتباط هر چه بیشتر بین مهندسان برق و الکترونیک در کشور و پیشیرد مسایل مطالعاتی و پژوهشی برق و الکترونیک در ایران است . با توجه به این مساله و به منظور ارتقاء سطح علمی ، فارغ التحصیلان و دانشجویان این رشته ها ، سخنرانی های علمی متعدد و دوره های آموزشی و ترتیب داده و از طریق همکاری با صنایع (بخصوص صنعت برق ) قصد دارد پل ارتباطی بین دانشگاهیان واستادان با صنعت برق کشور برقرار کند .

انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران که با مجوز رسمی وزارت علوم ، تحقیقاتی و فن آوری فعالیت میکند یکی از اهداف خود را به تماس و ایجاد ارتباط با دانشجویان مهندسی در کشور قرار داده و این دانشجویان را که در داخل کشور تحصیل و مطالعه می کنند جهت دهی علمی کرده و آنان را در انجام دادن پروژه های تحقیقاتی بخصوص در سطوح فوق لیسانس و دکترا یاری می کند . بدین ترتیب این انجمن ، محلی برای تربیت نیروی انسانی جهت مدیریت طرح ریزی ، تصمیم گیری و در صنعت برق و سایر صنایع وابسته است .

انجمن مهندسین برق والکترونیک شاخه خوزستان

این انجمن در سال ۱۳۸۱ با تلاش و همکاری تعدادی از مهندسان برق و اعضای هیئت علمی دانشگاه و مدیران ارگانها و صنایع تاسیس گردید.از آنجا که منطقه خوزستان با داشتن منابع فراوان مادی و انسانی پتانسیل بسیار بالایی برای همکاریهای گروهی را دارد این انجمن وظیفه خود می داند با اطلاع رسانی و حمایت از مهندسان و علاقه مندان صنعت برق گامی در جهت رشد و اعتلای میهن عزیز برداشته باشد.